Laptop Accu Lenovo e435

Accu Lenovo e435 laptops zorgen meestal voor uitstekende werkpaarden voor studenten of zelfs professionals die prioriteit geven aan productiviteit. De hallmark-functie voor ons is altijd geweest de ergonomische toetsenborden van ThinkPad die moeilijk zijn te verslaan.
De ThinkPad-13 is een nieuw model catering aan studenten en professionals op een begroting. Het gebouwd met duurzaamheid in het achterhoofd, en beweert te kunnen vochtige omgevingen en extreme temperaturen te weerstaan. Echter, hoewel Kaby Lake vernieuwingen hebben al was aangekondigd, dit model gebruikt nog steeds een Skylake-generatie CPU.
Het 13,3-inch scherm maakt de Accu Lenovo e49 vrij compact en makkelijk mee te nemen. Het is vrij lichtgewicht ook op ongeveer 1,4 kg en heeft goede gewichtsverdeling. Het lichaam is opgebouwd uit kunststof, maar het voelt niet goedkoop. De matte finish op het deksel biedt een rubber-achtige gevoel, welke helpt vervelende vingerafdrukken bij baai te houden. Er is een ThinkPad-logo op het deksel en op de handpalm voor de rest, met een verlichte stip op de letter 'i'. Het deksel biedt fatsoenlijke bescherming voor het display aangezien er weinig flex, en het niet gemakkelijk warp wanneer geperst uit de rug.
De dual-scharnier-mechanisme biedt goede torsie, zelfs wanneer u het deksel aan de extreme die ongeveer 170 graden naar achteren is spiegelen. De 13,3-inch weergeven op de Lenovo ThinkPad 13 functies, een niet-schitterende coating en een resolutie van 1366 x 768, oftewel instap. Er zijn lichte zichtbaar randjes rond pictogrammen en tekst, maar het is niet zo slecht. Helderheid is goed genoeg voor gebruik binnenshuis, maar we moesten max het uit bij deze laptop buiten gebruik.
Het één ding dat Accu Lenovo e530 meestal gelijk krijgen is het toetsenbord, en de ThinkPad-13 is geen uitzondering. Ondanks zijn compacte formaat, heeft Lenovo kunnen passen in behoorlijk verdeelde sleutels die de grootte van wat u op een standaard desktop toetsenbord vinden zou. Helaas is er geen achtergrondverlichting. U hebt het handelsmerk TrackPoint input controller genesteld tussen de toetsen G H en B, en de bijbehorende knoppen van de muis en scroll onder de SPATIEBALK. Het trackpad is niet groot maar heeft een goede baan, en links - en rechts - clicks worden erkend goed. Je krijgt ook een sensor van de vingerafdruk, dat zich naast het trackpad.
De ThinkPad 13 heeft een goede reeks poorten verspreid aan beide zijden. U krijgt drie USB 3.0-poorten, een USB Type-C poort (USB 3.1 Gen1), een hoofdtelefoon en microfoon combo-aansluiting, HDMI, een SD-kaartlezer en een merkgebonden schakelaar van de OneLink voor het aansluiten van een ThinkPad OneLink dok. De openingen van de uitlaat worden geplaatst aan de linkerkant, in de buurt van waar uw hand zal zijn, maar vinden we niet de warmte dwars ons tijdens onze test periode. Er zijn openingen op de bodem voor voor de inname van koele lucht, en de batterij is niet-verwijderbaar.
De eenheid van de Accu Lenovo e535 die we ontvangen is geconfigureerd met een CPU van Intel Core i5-6200U, die een dual core-model met van Intel Hyper-Threading functie is. Er is een interne 8GB stok van DDR4 RAM en een 192 GB M.2 SATA SSD. Andere specificaties omvatten een HD webcam, dual-band Wi-Fi 802.11ac en Bluetooth 4.1. De ThinkPad-13 is niet beschikbaar online in India, en dat is omdat het momenteel alleen aan zakelijke klanten wordt verkocht. Lenovo zegt ons echter dat nieuwe modellen met Kaby Lake CPU's zullen beschikbaar zijn online in India tegen het einde van januari, en dat er geen grote prijsverschil mag niet.


Accu Lenovo Laptop : http://www.kopenaccu.com/lenovo.html
We Windows 10 Pro geladen en bijgewerkt de drivers en software om de ThinkPad 13 uitgevoerd. De SSD helpt bij het verkorten van de opstart- en toepassing laadtijden, maar de schrijfsnelheden zijn een beetje teleurstellend. In SiSoft Sandra's bestand systeem benchmark kregen we een sequentiële lees bandbreedte score van 459MB/s, terwijl de bandbreedte schrijven slechts 143MB/s. uit de 192 GB opslagruimte was, krijg je eigenlijk 172 GB, en hiervan ongeveer 15 GB wordt in beslag genomen door het OS waardoor je met ongeveer 150 GB voor programma's en bestanden. Dit is een behoorlijke hoeveelheid ruimte voor werk of school moet, gezien er is altijd cloud opslag. Echter, als je een heleboel media of grote bestanden hebt dan u zult waarschijnlijk uit ruimte loopt vrij snel. Een 256GB SSD zou hier beter zijn geweest.
De laptop terug fatsoenlijk scores in benchmarks, met uitzondering van afbeeldingen-zware tests. In de PCMark 8, kregen we tientallen 3255, 3756 en 3088 in het huis, Creative en werk test suites respectievelijk. 3DMark gaf ons slechts 715 punten in de standaard brand Strike benchmark, waaruit blijkt dat de geïntegreerde Intel HD Graphics 520 GPU is niet echt met gaming in het achterhoofd ontworpen - nogmaals, geen is de ThinkPad-13.
De ThinkPad 13 aankan 4K video afspelen met gemak en geluid is verrassend goed voor een "zakelijke" laptop. Er zijn twee spreker spleten aan beide zijden van het lichaam, bakken naar beneden, die beheren om rijk en gezond geluid te produceren. Het volumeniveau is zeer goed, en mids en highs goed klinken. De HD-webcam produceren niet een lawaaierige foto binnenshuis, hoewel het een beetje vaag overall.
De ingebouwde 3-cel, 42Whr batterij duurde 2 uur en 26 minuten in Battery Eater Pro, die is vrij normaal. In de echte wereld gebruik beheerd wij gemakkelijk om te gaan rond 7 uur aan een stuk. Dit betekent dat zelfs als u de lichtnetadapter thuis vergeet, u kundig krijgen door het grootste deel van een werkdag zitten moet zonder zorgen.
http://www.writeupcafe.com/blog/8-other/109621-accu-lenovo-45n1055

Posts les plus consultés de ce blog

Accu a41-x550 bij Replace Direct