Accu Lenovo Thinkpad edge e520

De Accu Lenovo Thinkpad edge e520 (80XM0037FR) is een nieuwe 17-inch notebook met een office-doel. Rond haar Core i5 Kaby Lake graviteren 8 GB RAM, een harde schijf van consistente capaciteit en een groot anti-schittering scherm voor comfort. Een instapmodel grafische kaart is ook onderdeel van het spel, evenals een bevredigende autonomie en een biometrische lezer verborgen in de elegante zwart/grijs-shell. Het is tentoongesteld op minder dan 650 euro
De Accu Lenovo Thinkpad l421 chassis erft herontworpen voor meer robuustheid, een eendelige doos met gemetalliseerde afwerkingen. De zwarte buitenste schil contrasteert met een basis van zilver/grijs met geborsteld verschijning voor een elegante en slijtage beschermd resultaat. Bovendien, wordt de schaalbaarheid van de PC vergemakkelijkt door het onderhoud Luik krachtens de base voor gemakkelijke toegang tot het RAM of opslag.
Dominerende bestanddeel in de configuratie van de PC, zijn hart verbergt eervolle prestaties ten gunste van de productiviteit. Accu Lenovo Thinkpad l410 In feite zijn Core i5 laag verbruik laatste generatie ondersteund door 8 GB van RAM zal u toelaten om navigeren gemakkelijk op het Web, werken aan Office met berekening, om te spelen video's of te genieten van enkele bewerkingen (lichte Photoshop), het terwijl het houden van een leuke speelruimte multitasken ING.
Vooraan, is de aanwezigheid van een dedicated grafische kaart meer anekdotisch dan iets anders. Inderdaad, de GeForce 920MX wordt geëvalueerd bijna op hetzelfde niveau als de Intel HD 620 chip geïntegreerd op de processor. U zal zitten kundig voor een groot deel van de markt-games spelen op de oorspronkelijke definitie van de plaat (1366 x 768 px), zolang u het detailniveau beperken.
Accu Lenovo Thinkpad l412 de kant van het scherm is de waarneming niet langer basic met haar standaarddefinitie (1600 x 900 pixels) en de steun van een TN-plaat met nauwe kijkhoeken en gemiddelde colorimetrie. Lenovo biedt echter zijn PC met ontspiegeld behandeling voor een comfortabeler weergave door hoge omgevingstemperatuur helderheid.
De opslag is zijnerzijds toevertrouwd aan een schijf van 1000 GB en hoeft niet de kans om te genieten van het reactievermogen van een dedicated SSD. Hoe dan ook, de royale capaciteit van de harde schijf kunt u voor het archiveren van al uw bibliotheek en indien nodig een locatie Mr. 2 is vermoedelijk vrij om te voegen een SSD daarna.
Tot slot, de verbinding is recent en goed uitgerust met een DVD-brander, een multi-formaat SD-kaartlezer, een HDMI-uitgang en drie USB-poorten, twee USB 3.0 en een veelzijdige USB Type-c De nieuwste generaties voor Wifi-AC en Bluetooth 4.1 modules zijn ook in het menu voor sneller draadloze gegevensoverdracht. Lenovo heeft zelfs gedacht over het integreren van een vingerafdruklezer om te beveiligen en vereenvoudigen van de toegang tot Windows.
Het is 25 jaar geweest aangezien de eerste Accu Lenovo Thinkpad l420 werd uitgebracht in de vorm van een tablet. De meeste van hen verbinden de ThinkPad met de boekjes van IBM en later Lenovo. Voor de 25ste verjaardag presenteerde Lenovo haar jubileum editie ThinkPad 25 in Yokohama, de geboorteplaats van de ThinkPad.
De 14-inch notebook is gebaseerd op een Accu Lenovo Thinkpad l510 , maar is royaal uitgerust. 16 GB RAM en 512 GB SSD evenals een core i7 maken deel uit van het innerlijk leven. Het speciale ding is het toetsenbord. In oude tijden zijn er weer dedicated volumeknoppen en de zevende rij van sleutels. Veel oude ThinkPads bijzonderheid: de oversized verwijderen en escape-toets. De oude lichte die IBM blauw ook te op het toetsenbord in de vorm van een opvallende vinden is steken toonsoort. Maar het was niet genoeg voor het IBM-logo. In plaats daarvan wordt het ThinkPad-logo gepresenteerd in de oude IBM-kleuren.
Zoals de d470 biedt de ThinkPad 25 een breed scala van verbindingen. Zelfs als er een retro notebook, is een USB Type-C poort beschikbaar. Allermeest naar de aansluitingen zitten aan de rechterkant. Het gaat hierbij om een SD kaartslot voor grote kaarten en Gigabit Ethernet.
Er is een compromis voor de beperkte notebook. Een smartcard-lezer zal niet bestaan. Een uitsparing is zichtbaar aan de linkerzijde, maar het is vergrendeld. Om te minimaliseren van de inspanning in de Japanse Lenovo Labs, is de basis voor de ThinkPad 25 niet aangepast. Dankzij de complexe proeven is het speciale ontwerp nog steeds voldoen aan de vereisten van een ThinkPad, hoewel het bovenste deel van het chassis, sterk van de normale ThinkPads afwijkt.
http://www.wilnoteka.lt/pl/tresc/accu-thinkpad-e40-laptop-lage-prijs-online http://peatix.com/event/313167 http://www.comunicati.net/comunicati/istituzioni/comuni/basilicata/455619.html

Posts les plus consultés de ce blog

Accu a41-x550 bij Replace Direct

Laptop Accu Lenovo e435