Accu Lenovo z480 Beste Goedkoopste

Op het eerste gezicht, de Accu Lenovo y485 ziet eruit als een andere T-serie laptop voor onbepaalde tijd. Het heeft de zelfde plat zwarte huid met paar functies buiten de ThinkPad-logo en een hele reeks poorten langs elke kant.
Bij nader inzien is de laatste in de lijn van de ThinkPad echter dunner dan vóór. Oprapen en vind je dat het is lichter. Maar de top van deze laptop open en je begroet door de legendarische ThinkPad toetsenbord, compleet met de rode gum tip trackpoint knop evenals de touchpad langs de voorkant van het toetsenbord.
Zet de Accu Lenovo z380 en op zelfstart direct geven u de keuze tussen het gebruik van de vingerafdruklezer aan de rechterkant van het toetsenbord, het invoeren van de PIN-code of een wachtwoord.
Deze computer wordt geleverd met Microsoft Windows 10 Pro Signature Edition, wat betekent dat Lenovo deze computer met een van de bloatware die blijft begeleiden laptops van andere makers is niet belast. Afhankelijk van de gekozen opties, kan het volledige HD scherm gevoelige worden aanraking.
Het toetsenbord blijft Lenovo's praktijk van uitstekende typeability. Volgens het bedrijf is dit omdat de sleutels een eiland-stijl ontwerp met een scissor lift belangrijk mechanisme hebben. Ongeacht hoe ze het doen, heeft Lenovo nogmaals het beste toetsenbord van een laptop die ik getest heb sinds de laatste keer dat ik heb een Accu Lenovo l11l6f01 getest.
Touch-typing is gemakkelijk, omdat de toetsen natuurlijk bij de hand vallen. Ze hebben een positieve feedback wanneer u typt en het toetsenbord groot genoeg is dat aanpassingen aan uw typen stijl niet vereist.
In tegenstelling tot vele zakelijke laptops is de Accu Lenovo z480 verkrijgbaar bij Lenovo bijna elk zoals u dat wilt. Verkoop van de Lenovo-website kan u selecteren of Intel Core i5 of i7 processors, geheugen, variërend van 4GB tot 32GB en opslag variërend van een 500 GB harde schijf tot een brede selectie van vaste toestand schijven, met een capaciteit variërend van 128 GB tot 1 Terabyte. Een minimaal geconfigureerde T470 begint bij $881.10 en een model met high-end opties kan meer dan 2.000 dollar.
De geteste eenheid is geconfigureerd met een 7600U-processor van Intel Core i7, 16 GB geheugen, een Terabyte aan opslag en een volledige HD touchscreen. Is een 720P camera boven het scherm. Lenovo plaatst de optionele vingerafdruklezer aan de rechterkant van het toetsenbord, maar in tegenstelling tot eerdere versies, deze reader is verbeterd en uw vinger snel leest. De vingerafdrukgegevens is opgeslagen op een veilige plaats in de lezer zelf.
De eenheid die ik heb getest was uitgerust met twee drie-cel Lithium-Ion batterijen die de laptop lopende voor bijna 14 uur, houden zal maar u grotere accu's waarmee de laptop krijgt voor een periode van maximaal 27 uur.
De Accu Lenovo z485 bevat een functie genaamd Power Bridge, die laadt de interne batterij eerst en dan laadt de batterij gekoppeld aan de lagere achterkant. Geen kwijting begint met dat achterste batterij, maar als die batterij is uitgeput, de computer overschakelt op de interne batterij, zodat u kunt hot swap batterijen.
Lenovo vraagt de T470 een ultrabook, die er, zelfs al is het iets dikker dan sommige andere ultrabooks op 0,79 inch. De computer weegt net onder 3,5 pond met de standaard batterij. Het 14-inch-scherm betekent dat het apparaat iets meer dan 13 inch breed en iets meer dan 9 inch diep.
Omdat de Accu Lenovo z580 iets dikker dan de meeste ultrabooks is, is er ruimte voor een verzameling van echte poorten langs de zijkanten zonder dongles. Er is bijvoorbeeld een full-size Ethernet-poort aan de rechterkant, samen met twee USB 3.0-poorten, een fullsize HDMI-poort, een vier-weg SD-kaartlezer samen met een hoofdtelefoonhefboom en een bijlage bij een beveiligingskabel.
Aan de linkerkant van de machine zijn een ander USB 3.0 poort, een USB Type-C Thunderbolt 3 poort samen met de DC-stekker. U kunt deze computer met ofwel de standaard power voeding of via de USB Type-C poort. Er is ook ruimte voor een optionele SmartCard-lezer.

De T470 onderhoudt de traditie van de T-serie van robuustheid met een magnesium legering bovenklep en de onderkant van een glas-vezel versterkt. De computer voldoet aan of overtreft de militaire MIL-STD 810G waaronder 12 mil-spec certificeringen voor trillingen, schokken, zand en temperatuur.
De meest belangrijke test voor de meeste gebruikers is hoe de T470 voelt om te gebruiken op een dagelijkse basis. Deze laptop is een genot om te gebruiken. Het uitstekende toetsenbord gaat een lange weg om het aangenaam te maken, maar dat geldt ook de extreem snelle werking, het duidelijke scherm en het doordachte ontwerp van de computer. Er zijn geen lastige belangrijke plaatsingen. Het touchscreen is zeer snel reageert zonder nerveus. De ingesloten aanwijsapparaten goed werken en reageren.
Het iets dikker Profiel van de T470 daadwerkelijk verbetert het typen, zodat je je handen naar het bereiken van de toetsen op een natuurlijke hoek en het gebied voor het toetsenbord werkt als een palmsteun.
De T470 is veruit de beste zakelijke laptop die ik in het afgelopen jaar gekeken heb. Hoewel het wellicht niet zo sexy als de ultra-dunne ThinkPad X 1-Yoga of de onlangs geteste Toshiba Portégé X20W-D is het veel praktischer voor dagelijks gebruik en voor reizen.
http://iblog.at/potentelaser/2017/10/24/accu-lenovo-y485

http://kopenaccu.blogsport.at/2017/10/24/accu-lenovo-z380-laagste-prijs/

http://kopenaccu.wpms.surftown.com/2017/10/24/accu-lenovo-l11l6f01-professioneel-kwaliteit

Posts les plus consultés de ce blog

Accu a41-x550 bij Replace Direct

Laptop Accu Lenovo e435